2014 m. gegužės 14 d., trečiadienis

Apie projektą


Sveiki atvykę į „Apie madą kitaip“. Šį tinklaraštį sukūriau tam, kad man ir visiems kitiems, kurie domisi ir yra neabėjingi madai, būtų lengva ir patogu susirasti naudingą, bet kiek kitokią informaciją.
Šis tinklaraštis idealiai tinka siekiantiems atrasti savo individualų stilių. Taipogi, jis bus itin naudingas dirbantiems fashion industrijoje, ypatingai tiems, kurie siekia tapti profesionalais drabužių pardavimo bei vizualinio merčendaizingo srityse, o taip pat tiems, kurie užsiima individualių drabužių siuvimu, pardavimu.  Trumpai tariant – visiems, kurie suinteresuoti, kad klientas sugrįžtų.
Norintiems tinkamai patarti, ką rengtis kitiems, bei atrasti unikalų stilių sau, siūlau apsilankyti FASHION rubrikoje, kurioje rašau apie mados istoriją, įvairių mados stilių atsiradimo priežastis, vystymosi etapus, populiarumą šiuolaikiniame pasaulyje, dizainerius, kurių dėka tam tikras stilius išpopuliarėjo ir pasirodė aukščiausiuose pasaulio podiumuose.
LOOK BOOK rubrika padės jums sužinoti apie spalvų derinimą tarpusavyje, patars, kaip nustatyti jūsų figūros tipą, ir atskleis, kokios spalvos, koks drabužių fasonas ir kirpimas tinka būtent jums.
Bendrai tariant, šis tinklaraštis – tai vadovėlis, kurio tikslas jus išmokyti pabrėžti savo privalumus ir nuslėpti trūkumus, atrasti savo individualų stilių, atskleisti savo nepakartojamą grožį bei žavesį, o taip pat įkvėpti pasitikėjimo savimi ir įrodyti, kad negražių moterų nėra. Yra tik jūsų tipui netinkančios spalvos, fasono, ilgio, sukirpimo suknelės, sijonai, kelnės, palaidinės – kuriuos pabrėžia jūsų veido odos raudonumą, paslepia dailias kūno formas, vizualiai patrumpina kojas.
Tokių rūbų, kurie mūsų ne tik nepuošia, bet ir bjauroja – pilna kiekvienos moters garderobe.  Neveltui atsirado posakis "nėra kuo apsirengti".  Spintos lūžta nuo niekam tikusių drabužių, o mes ir vėl skubam į parduotuves ir papildome savo garderobą mums netinkančiais skarmalais. Kaip užkirsti kelią „nėra kuo apsirengti" sindromui  ir išsinarplioti iš šių pinklių? Ar galima pasitikėti pardavėjomis-konsultantėmis, įkyriai peršančiomis sijoną, kuris akivaizdžiai jums per didelis, ar turguje prekiaujančiomis moteriškėmis, kurios giria seniai iš mados išėjusį ar nekokybiškai pasiūtą rūbą? Akivaizdu, kad tokių žmonių tikslas – parduoti kuo daugiau. Labai abejoju, kad jos pačios supranta, ką su kuo derinti ir kaip pateikti. Ir vargu ar kuri iš jų norės neparduoti jums sijono tik dėl to, kad jo spalva netinka jūsų tipažui ar fasonas – jūsų kūno tipui.
Apibendrinus noriu pasakyti, kad, visų pirma, būtumėt dėmesingos pačios sau. Neskubėkite pirkti marškinių tik dėl to, kad jie kainuoja pigiau, ar todėl, kad taip dabar madinga. Netingėkite bent jau mintyse įsivaizduoti, su kuo derinsite patikusį švarką, kur jį nešiosite. Neplėškite etikėčių tik nusipirkusios rūbą ir nebijokite jo grąžinti. Pagalvokite, galbūt atėjo laikas atnaujinti jūsų garderobą ir išparduoti ar atsikratyti nereikalingų drabužių? Galų gale, mylėkite ir gerbkite save, mielosios.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą