2014 m. rugpjūčio 13 d., trečiadienis

Stilinga ekstremaliomis oro sąlygomis. Lietus.

Mielosios, jei šiltą bei saulėtą rugpjūčio dieną jus sulyja greitas, bet stiprus ir smulkus lietutis, kuris liaujasi iškart, kai jūs kiaurai peršlampat, tai reiškia, kad ruduo jau ne už kalnų. Jei jums, kaip ir man, taip nutinka jau antrą kartą iš eilės, tai jau pats tikriausias ženklas, kad laikas pagalvoti apie rudeniui skirtą stilingą bei patogią amuniciją.
Savo rudeninę amuniciją aš įsigijau pernai ir esu ja be galo patenkinta. Toms, kurios į darbą, mokslus ar bet kur kitur keliauja pėščiomis arba viešuoju transportu, tikrai rekomenduoju įsigyti daiktus, kurių dėka atrodysite ne tik stilingos, bet jausitės patogiai ir kas labai svarbu rudenį – sausai.

Taigi, pirmoje vietoje must have daiktas – lietpaltis.
Jų būna įvairių: nuo sportinių iki papraščiausių polietileninių maišų su rankovėmis ir kapiušonais. Aš ilgai dvejojau, kokį lietpaltį pirkti, klaidžiojau tarp pigių sportinių ir ypač bangiai kainuojančių (tačiau visiškai niekuo neypatingų) firminių modelių. Vieną žinojau tikrai, noriu lietpalčio, kurį "mylėsiu" ir tikrai nešiosiu, kai jo prireiks, būtina sąlyga – jis turi tikti tiek prie suknelės, tiek prie džinsų, o taip pat prie įvairios avalynės.
Jei norite atrodyti stilingomis bet kokia proga, t.y. eidamos į kiną, mokslus, darbą, parduotuvę, o taip pat jaustis ypač patogiai – rinkites klasikinį lietpaltį.
Aš asmeniškai turiu štai tokį:

Vaizdas iš nugaros.

Gamintojas: minimum.dk. Modelis: "Helina rain jacket".
Atkreipkite dėmesį, kad ant bet kokio lietpalčio turi būti parašyta: "This garment is 100% waterproof", kitaip sakant nepraleidžia vandens.
Šis lietpaltis puikus tuo, kad toks raštas nestorina jį dėvinčio žmogaus. Šiltą dieną jį galima užsimesti ant vasarinės suknelės, o šaltą – ant palto. Jo ilgis taip pat idealus, nes uždengia didelę dalį jūsų kūno, o kojos neatrodo kreivos. Lietingą pavasarį ir vasarą jis puikiai dera prie aukštakulnių batelių, rudenį – prie botiljonų, o vėlyvą ir ypač lietingą rudenį prie ilgaaulių guminių batų.

Mano idealūs derinukai:

Rudeniui. Ankle boots iš " Liberskind Berlin".

Pavasaris, vasarą - " Campbell" odiniai aukštakulniai laivelio formos.
Superiniai ilgaauliai guminiai batai ypač lietingam rudeniui.

Antras must have daiktas – be abėjonės, ilgaauliai guminiai batai. Aš rekomenduoju pirkti vienu dydžiu didesnius, kad galėtumete juos avėti su šiltomis kojinėmis. Jūsų kojytės tikrai nesušals, jei teks ilgiau pastovėti žvarbią dieną belaukiant autobuso.

Trečias rudeniui skirtos must have amunicijos daiktas – didelis ir tvirtas skietis, kuris apsaugos jus nuo žvarbių vėjų. Mano patarimas: rinkitės ryškios spalvos skėtį ir jokiu būdu ne juodą! Ryškus skėtis padidins galimybę būti matomais kelyje tamsiais rudens vakarais.



Taip pat pasirūpinkite įdomiomis odinėmis pirštinėmis, kepurėm ir šalikais.






Dabar jau tikrai esame pasiruošusios sutikti rudenį ir joks lietutis mums nebaisus.
Linkiu būti gražiomis, laimingomis ir stilingomis.

Straipsnis: Janessa, nuotraukos iš interneto.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą