2014 m. rugpjūčio 19 d., antradienis

Phat girlz.

Labai gaila, kad mūsų visuomenėje priimta smerkti nutukusias moteris, bet dar blogiau, kad tos moterys pačios sutiko su tokiu nuosprendžiu ir nusprendė visais būdais kovoti su nutukimu, o jei tai nepavyksta, tai bent jau slėpti savo kūną nuo aplinkinių ir jo gėdytis.

Kalbant atvirai, ne visi drabužiai atrodo harmoningai ant apkūnaus kūno. Pilnai moteriai kartais iš vis sudėtinga rasti tinkamą vasarinę aprangą, kuri neatrodytų pernelyg jaunatviškai ar pernelyg moteriškai (bobiškai). Dažnai sunku rasti tinkamą derinuką karštai vasaros dienai, kuris leistų jaustis maksimaliai gaiviai ir nebūtų pernelyg atviras, kad apkūnus apnuogintas kūnas nekristų plačiajai visuomenei į akis. Kaip bebūtų, bet kompromisą visda galima rasti ir jo reikia ieškoti.



 Norint atrodyti gražiai ir stilingai būnant apkūnia, būtina peržiūrėti savo garderobą ir atsisakyti kai kurių daiktų:

    Reikėtų vengti visų viršutinių drabužių, kurie atidengia jūsų pečius. Tiesiog tokie rūbai jums netinka dėl pernelyg didelio gabarito liemenėlės ir plačių petnešėlių. Taip pat tokio stiliaus suknelės ir palaidinės dar labiau vizualiai išryškins jau ir taip didelę krūtinę ir viršutinę rankos dalį, kuri, deja, toli gražu nėra tobula;

 
   Reikėtų vengti fasono su raukiniais, klostėm, jis dar labiau vizualiai padidina kūno apimtis;

 
   Patartina atsisakyti pernelyg trumpų šortų ir mini sijonų, kurių ilgis virš kelių, kojos dalis virš kelio taip pat yra ne visada gražiausia akūnios moters kūno dalis.



O štai drabužiai, kurie apkūnią figūrą padarys vizualiai lieknesnę:

     Paprasto sukirpimo tunika ir marškinėliai iš vienspalvio audinio. Nedidelis subtilus piešinys, vertikalūs kontrastingi intarpai – geriausias variantas;

 
    Kelnes ir sijonus geriau rinktis su aukštesniu liemeniu, reikėtų vengti rūbų, kurie laikosi ant klubų.
    Neploną liemenį puikiausiai užmaskuos varpelio formos suknelė. Toks siluetas puikiai tinka obuolio formos figūrai ir paslėps problemines pilvo bei šlaunų sritis;

 
    Elegantiški švarkai tikrai paplonins jūsų išvaizdą. Tačiau vasarą medžiaga turėtų būti plonesnė, o švarko ilgis turėtų siekti vidurį šlaunies.


Šiandien dizaineriai savo kolekcijose turi daugybę drabužių, atitinkančių naujausias mados tendencijas. Dažniausiai jie tam panaudoja tinkamiausius fasonus: vertikalios linijos, suknelės varpelio formos, suknelės tunikos, A–silueto suknelės, padedančios nuslėpti kūno apvalumus. Yra tokių drąsuolių, kurie apkūnioms moterims siūlo sukneles su raukiniais bei apnuogintais pečiais, nėriniais ir daug kitokių variantų. Taip pat siūlomos skirtingų ilgių suknelės: pradedant mini ir baigiant maxi. Tikrai turite galimybę išsirinkti sau tinkamiausią modelį iš visų siūlomų ir netgi apnuoginti patraukliausią savo kūno dalį. 



Šiuolaikinė mada netoleruoja nubodžių balachonų. Grožį reikia rodyti, o ne slėpti, ne veltui vyrai vadina seksualiom moteris, turinčias apetetingas kūno formas. Norint pabrėžti visus savo privalumus, būtina rinktis modernius, patogius, gražius ir įvairius drabužius. Vasara – tai metų laikas, kai moteris gali džiaugtis begaline drabužių kaita ir ištisai demonstruoti savo garderobą.

Taigi, mielosios, būkite gražios, stilingos ir svarbiausia – mylėkite save.
Daugiau nuotraukų, kaip galima atrodyti įspūdingai būnant apkūnia, rasite čia:

Nerealiai pozityvus filmas apie apkūnią, bet mano manymu labai žavingą ir stilingą moterį "Phat girlz",
rekomenduoju visoms.

 

P.S. Nepamenu kur, bet teko skaityti, kad vyrams vis dėlto patinka apvalesnių formų moterys, tačiau tas perkarusių manekenių kultas ir nuomonė, kad apvalus = negražus, neleidžia jiems atvirai pasirodyti draugams ir aplinkiniams apkūnios moters draugijoje. Jų nuomone juos paprasčiausiai išjuoks, todėl dauguma nuleidžia rankas ir susitaiko su esama situacija.

Straipsnis: Janessa. Nuotraukos iš interneto.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą